• Hillerød Vest Skolen

Teglværksvej 19 teksten her

Alsønderup afdeling

Baunevej 8

Hillerød Vest Skolen består af 2 afdelinger - Alsønderup og Ålholm.

Begge afdelinger ligger i attraktive kvarterer med et relativt lille opland, og gode muligheder for at trække undervisningen ud af huset til skov, sø og museum. Skolen er kendetegnet ved gode store centrale fællesrum og dejlige udearealer.
Skolen fremstår forholdsvis velholdt - det arbejder vi på den fortsat er.

Alsønderup afdeling har fra 0. til 6. årgang. Der arbejdes aldersintegreret på 2 spor med elever fra 0. til 3. årgang og 2 spor med elever fra 4. til 6. årgang.

Ålholm afdeling har fra 0. til 9. klasse. Elever fra Alsønderup flytter til Ålholm i 7. klasse, hvor der vælges temalinje og på baggrund af disse ønsker dannes nye klasser.

Rigtig god sommer til alle!

Bente K. Berthelsen den 20-06-2015
    Inspiration til sommerferielæsning

Se vedhæftede Fif til ferielæsning

En række danske børnebogsforfattere stiller gratis nogle af deres bøger til rådighed online i sommerferien

Skriv boganmeldelser og vind præmier på Palles Gavebod
    Hanne Lindegaard den 18-06-2015
    Kære forældre

Lige om lidt venter sommerferien og forhåbentlig sætter det også ind med sol og varme, så vi alle kan få ladet batterierne op til et nyt skoleår.

Ålholm:
    Det nye skoleår starter for 1.- 9. årgang onsdag den 12. august kl. 9.00-11.00. Derefter har SFO og klub åben for de elever, der er tilmeldt der.
    Kommende 0. årgang starter torsdag den 13. august kl. 9.30-11.30. Derefter har SFO åben.
    SFO har begge dage åben fra kl. 6.30 til 8.00 for de børn, der er tilmeldt SFO.

Alsønderup:
    Det nye skoleår starter for 1.- 6. årgang onsdag den 12. august kl. 9.00-11.00. Derefter har SFO og klub åben for de elever, der er tilmeldt der.
    Kommende 0. årgang starter torsdag den 13. august kl. 8.30-10.30. Derefter har SFO åben.
    SFO har begge dage åben fra kl. 6.30 til 8.00 for de børn, der er tilmeldt SFO.

Kontoret har åbent fra mandag d. 3. august.

Rigtig god sommer til alle fra Hillerød Vest Skolen.
    Ole Vadskær den 17-06-2015
    Lej et skab i udskolingen
    Klik på linket her under og du vil blivet stillet om til MyLocker!

Jette Carøe den 09-12-2014
    HELE skolens EAN nr.: 5790000362196.