• Hillerød Vest Skolen

Baunevej 8

Grundoplysninger

Adresse

Hillerød Vest Skolen                         Alsønderup Afd.                           Ålholm Afd.
Teglværksvej 19                               Baunevej 8                                   Teglværksvej 19
3400 Hillerød

E-mail: [email protected]
Web: http://www.hillerodvestskolen.dk

Skoleleder: Hanne Lindegaard

Viceskoleleder og daglig leder på Ålholm: Ole Vadskær

Daglig leder på Alsønderup: Torben Larsen

Formand for skolebestyrelsen: Henrik Wiehl

Klassetrin og spor på skolen

Alsønderup afdeling har fra 0. til 6. årgang. Der arbejdes aldersintegreret på 2 spor med elever fra 0. til 3. årgang og 2 spor med elever fra 4. til 6. årgang.

Antal klassetrin på Ålholm: 0. til 9. klassetrin. Eleverne flytter fra Alsønderup til Ålholm efter 6. klasse.

Yderligere oplysninger om skolens klasser findes her:
 Klasser og klasselærere

Tilbud efter skoletid

Der er tilknyttet SFO til begge skolens afdelinger.

I Alsønderup er tilknyttet SFO Kulminen, for børn på 0. til 3. årgang. For børn på 4. til 6. årgang er tilknyttet Klub Guldminen.

På Ålholm er tilknyttet SFO Ålerusen for børn i 0. til 3. klasse. For børn på 4. til 6. klasse er tilknyttet Klub Georgs Drage.

Yderligere oplysninger om SFO og Klub kan findes under menupunktet på forsiden.